header CCDG

ASISTENTA MEDICALĂ, PRIETENA NOASTRĂ!

DESCRIEREA ACTIVITĂȚII: Ținând cont de una din temele eco abordate anul acesta și anume „Viața sănătoasă”, în cadrul proiectului tematic „Ce vreau să fiu?” s-a realizat activitatea „Asistenta medicală, prietena noastră”, acțiune desfășurată în colaborare cu Tudor Camelia.

E OK SĂ TE JOCI CU NOROI!

 

DESCRIEREA ACTIVITĂȚII: Pentru că le-a plăcut activitatea desfășurată anul trecut cu ocazia „International Mud Day”, copiii au fost bucuroși să experimenteze din nou jocul cu noroi amestecând pământul cu apă, până când acesta a căpătat consistența unei plastiline.

MARTIȘORUL

Proiectul a apărut în primul rând din dorinţa de a valorifica cretiv materiale ce rezultă din activitatea noastră zilnică, materiale pe care le aruncăm de obicei fără a le da prea multă importanţă dar şi pentru a antrena elevii în activităţi extracurriculare de petrecere a timpului liber in mod plăcut şi creativ.

FLORI PENTRU MAMA

Se spune că florile sunt poeziile Pământului și că acolo unde acestea înfloresc încă există speranţă.

SOS SALVAȚI TERRA!
 
Subtema proiectului: Poluarea și efectele ei

 

 

EasyCookieInfo

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....