header CCDG

ZIUA VERDE

În data de 29.10.2018 elevii si cadrele didactice din Școala Gimnazială Nr.178 au participat la ZIUA DE ACȚIUNE A VOLUNTARILOR CCDG, elevii înțelegând importanța implicării directe în dezvoltarea spațiilor verzi de care avem atâta nevoie. Fiecare clasă a plantat un copăcel de ZIUA VERDE A ECO-ȘCOLILOR DIN ROMÂNIA ! 

TABLOURI INEDITE

Abilitati practice desfasurate de clasa I ,folosind materiale din natura,frunze,dovleci ,dar si betigase si paie pentru a realiza tablouri inedite.

 

ABILITATI PRACTICE

Abilitati practice desfasurate de clasa I ,folosind materiale din natura,frunze,dovleci ,dar si betigase si paie pentru a realiza tablouri inedite

ACTIVITATE ECO

 

Scheletul uman,confectionat din farfurii de unica folosinta.Elevii clasei I ,au invatat lucruri noi,alcatuirea scheletului uman si refolositea lucrurilor.

ECO-FOTOGRAFIA ANULUI CENTENAR

Ce este o fotografie? O reprezentare a realității la un moment dat, o piedică în calea uitării, o clipă din existența lumii într-un moment de grație, moment surprins cu talent de obiectivul camerei foto. O fotografie este o clipă din frumusețea unei flori, o clipă din zborul unei păsări, o clipă din zâmbetul unui copil aflat în brațele mamei, o clipă de lumină pe chipul unui  bătrân înțelept, o clipă din curgerea unui râu în drumul său către mare, o clipă dintr-un apus de soare, o clipă din căderea unei frunze în drumul ei spre pământ, o clipă din existența efemeră a unui fulg de nea, o clipă din viața noastră de-o clipă …

ZIUA VERDE A ECO-ȘCOLILOR
 
 
Ziua verde a eco-școlilor a fost marcată în școala noastră printr-o acțiune de plantare a 5 trandafiri, un măr, un păr, un cireș, un gutui japonez și un castan comestibil.

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....