header CCDG

 

RÂUL BEGA – UN MEDIU CU VIAȚĂ

Luna iunie a anului școlar actual a stat sub semnul apei și al tuturor formelor de viață ale mediului acvatic, dar nu al oricărui mediu acvatic, ci al râului Bega, un râu plin de splendoare și...viață.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 12 au avut șansa să descopere frumusețile acestui râu, dar, spre surprinderea lor, au întâlnit și multe probleme de mediu pe care au încercat să le rezolve cu propriile forțe.

ACTIVITATE PROGRAMUL LeAF

Elevii au fost împărțiți pe echipe și au lucrat câte 2 poezii în 2 zile diferite - o poezie în română și una în engleză (dezvoltarea abilității de a identifica sinonime, antonime, dezvoltarea vocabularului în limba engleză).

CLOWNS AND FLOWERS SAU FARFURIA NU MAI E FARFURIE...

#vacanță_activă

#grupa_vacanței

#copii_fericiți

#temă_cu_părinții

#timp_de_calitate

ACTIVITATE

Urmărind obiectivele propuse în planul de acţiune Eco-Şcoala de anul acesta, Grădiniţa cu Program Prelungit „Curcubeul copilăriei’’, Craiova, a căutat să înfrumuseţeze sub toate aspectele curtea grădiniţei noastre.

ACTIVITATEA-SĂ LĂSĂM PĂMÂNTUL SĂ RESPIRE
 
Pentru a marca săptămână națională a voluntariatului (14- 20 mai), a fost realizată o activitate de ecologizare a parcului Șipote Suceava.

 
ACTIVITATEA-PRIMĂVARA, VIAȚĂ ȘI CULOARE
 
 
 
Echipa de proiect s- a deplasat în parcul Șipote Suceava, unde copii au realizat desene, inspirandu- se din spectacolul de viață și culoare oferit de anotimpul primăvară.

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....