header CCDG

Colegiul „Vasile Lovinescu”, Falticeni, „Reutilizam, reciclam, nu risipim, ne distram”, Decembrie 2017

REUTILIZĂM, RECICLĂM, NU RISIPIM, NE RELAXĂM

În săptămâna 18.12.- 22.12.2017 a avut loc la Colegiul ”Vasile Lovinescu” – Fălticeni, jud. Suceava, expoziția realizată cu ornamente și obiecte confecționate din materiale reciclabile! Acțiunea a făcut parte din activitatea „Reutilizăm, reciclăm,nu risipim, ne relaxăm”.

 

Elevii care au dovedit ingeniozitate, abilități și implicare deosebite fac parte din clasele a XII-a tehnician mecanic întreținere și reparații, a X-a automatizări, a IX-a mecanic, a IX-a silvic, a XII-a științe sociale, a XII-a hotelier A, a IX-a Industrie alimentară A, a IX-a TA, a XI-a Științe Sociale, a XI-a Industrie alimentară B. Profesorii care i-au coordonai și îndrumat în realizarea acestor materiale sunt: Șerșeniuc Sorin, Manolache Anișoara, Nemițanu Emilia, Ungureanu Andreea, Stafie Amalia, Apetroaie Ionela, Crețu Monica, Popescu Patricia, Busuioc Alina, Marian Luminița, Filipoaia Luminița. Elevii participanți și profesorii coordonatori au primit diplome. Locul I- pentru cea mai complexă machetă din materiale reciclabile- clasa a X-a automatizări, coordonați de prof. Serșeniuc Sorin.

Profesor coordonator: Filipoaia Luminița

ccdg0979

 

ccdg0980

 

ccdg0981

 

ccdg0982

 

ccdg0983

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....