header CCDG

Scoala Gimnaziala „Nicolae Romanescu”, Craiova, Activitati, Februarie 2018

 

2 FEBRUARIE - ZIUA MONDIALĂ A ZONELOR UMEDE

 

În data de 02.02.2018 elevii claselor 1 de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Romanescu”, Craiova au sărbătorit alături de coordonatorul eco ZIUA MONDIALĂ A ZONELOR UMEDE.

Cum toţi copiii iubesc atât apa cât şi animalele ce le întâlnesc în ea, această activitate a fost primită cu încântare de către toţii elevii care au luat parte.

 

În cadrul activităţii s-a vorbit despre importanţa apei şi nevoia de a o păstra curată. Copiii au înţeles că fără existenţa apei viaţa nu ar fi posibilă, păstrarea ei cât mai curată duce la o bună funcţionare a întregii vieţi pe Terra.

După ce toate părerile au fost împărtăşite, elevii au colorat, decupat şi lipit câteva animale ce trăiesc şi au nevoie de apă.

Aceştia au înţeles că toate animalele şi plantele existenţe în apă şi pe malul acestora au nevoie să fie ocrotite, iar noi, oamenii, suntem singurii care putem contribui la protejarea lor.

Elevii care au luat parte la activitate au fost foarte încântaţi de informaţiile primite şi i-au încurajat şi pe colegii din şcoală să contribuie la protejarea zonelor umede.

Prof. Elena Laura Stefan

 ccdg1213

ccdg1214

ccdg1215

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....