header CCDG

Scoala Gimnaziala „Miron Costin”, Suceava, ”Let’s Do It”, Februarie 2018

CAMPANIA DE CURĂȚENIE - LET’S DO IT

În data de 21 octombrie 2017, un număr de 24 de cadre didactice și aproximativ 200 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Miron Costin”, Suceava, au participat la campania de curățenie - Let’s Do It, Suceava, coordonatori: consilier școlar, Apetrei Daniela și coord. Progam – Eco, prof. Caliniuc Adriana.

Această activitate s-a desfășurat în parteneriat cu Asociația BIOSILVA SV.,  Asociația AREAS SV. și cu Primăria Municipiului Suceava.

Campania a fost promovată ca eveniment pe pagina de facebook ”Let’s Do It” Suceava https://www.facebook.com/LetsDoItSuceava/” și a putut fi distribuită pe rețelele de socializare din toate localitățile din județ.

Asociația BIOSILVA  promovează cele mai bune politici publice legate de protecția mediului, dezvoltarea durabilă a pădurilor, conservarea biodiversității, promovarea ariilor protejate și a turismului responsabil în regiunea de Nord - Est a României.

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul. ( Henry David Thoreau)

Profesor coordonator: Adriana Caliniuc

 

ccdg1308

 

ccdg1309

 

ccdg1310

 

ccdg1311

 

ccdg1312

 

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....