header CCDG

Scoala Gimnaziala „Miron Costin”, Suceava, „Culorile toamnei in Gradina Botanica din Iasi”, Octombrie 2017

CULORILE TOAMNEI ÎN GRĂDINA BOTANICĂ DIN IAȘI

 

Ziua de 24 octombrie 2017, din cadrul Săptămânii Școala Altfel, de la Școala Gimnazială „Miron Costin”, Suceava, a fost aleasă pentru o vizită tematică la Grădina Botanică din Iași.

 

Sub un cer plumburiu de toamnă și sub picăturile reci de ploaie, elevii claselor a V-a A (prof. coord. Caliniuc Adriana), a V-a E (prof. coord. Croitoru Corina), a VII-a B (prof. coord. Pelin Cosmina) și a VII-a D (prof. coord. Tănăsan Luminița), s-au bucurat de fiecare moment petrecut în parcul și serele Grădinii.

Aranjamentele făcute din crizanteme i-au încântat pe micii vizitatori, care au putut admira adevărate opere de artă realizate din ultimile flori ale toamnei. Serele au oferit un alt spectacol, al plantelor specifice altor zone ale lumii, dar aclimatizate și îngrijite perfect la Iași. Toamna este și anotimpul legumelor, iar expoziția de dovleci de toate felurile și formele aranjați în serele noi ale Grădinii a fost subiectul unor comparații năstrușnice.

Cele câteva ore pertecute la Grădina Botanică din Iași ne-au întărit convingerea că toamna este anotimpul celor mai frumoase culori.

Profesor coordonator: Adriana Caliniuc

 

ccdg1315

 

ccdg1316

 

ccdg1317

 

ccdg1318

 

ccdg1319

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....