header CCDG

Scoala Gimnaziala „Nicolae Romanescu”, Craiova, „Luna Padurii”, Aprilie 2018

LUNA PĂDURII

Luna Pădurii este unul dinte cele mai importante evenimente, această perioadă reprezintă o măsură de resensibilizare a oamenilor şi a factorilor decizionali cu privire la importanţa pădurilor, a rolului esenţial în menţinerea echilibrului ecologic.

 

Elevii de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Romanescu” din Craiova, în parteneriat cu Palatul Copiilor, sub îndrumarea doamnei Mariana Oprea, au discutat despre importanţa pădurii şi despre diferitele tipuri de păduri întâlnite pe Terra.

Unul din arborii ce le-a atras atenţia elevilor a fost mesteacănul. Ei au aflat că frunzele, mugurii şi seva de mesteacăn sunt foarte importante pentru sănătate. Pentru a marca această perioadă elevii au desenat un arbore, au lipit palme colorate şi cocoşei de mesteacăn.

Profesor Coordonator: Elena Laura Ștefan

ccdg843

 

ccdg844

 

ccdg845

 

ccdg846

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....