header CCDG

Scoala Gimnaziala „Acad. Marin Voiculescu”, Giurgiu, „Gradina din fereastra”, Mai 2018

GRĂDINA DIN FEREASTRĂ
După modelul activității de la Seminarul CCDG din toamna anului 2017, am încercat să dăm naștere Proiectului ”Grădina din fereastră” cu plante aromatice. Am vrut ca elevii și părinții să cunoască gustul deosebit al plantelor cultivate de ei și, în același timp, secretul utilizării fiecăreia dintre ele. În afară de aromele deosebite, fiecare are efecte benefice pentru organism. Au pregătit uneltele de lucru, materialele necesare, semințele și...s-au apucat de lucru. Încep să apară primele semne! Cu această ocazie, încercăm să facem observații pentru orele de MEM.: care plante au prea multă apă sau prea puțină, care nu au lumină suficientă, care au condițiile necesare...Am plantat: leuștean, pătrunjel, cimbru, busuioc, oregano, salvie, tarhon, mărar. Sperăm ca până la sfârșitul anului școlar să avem ceva roade.  
Profesori coordonatori: Țogoe Petra, Furtună-Popa Cecilia
 
ccdg505
 
ccdg506
 
ccdg507
 
 
 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....