header CCDG

Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, „Eat Seasonally”, Mai 2018

EAT SEASONALLY

Comitetul ECO de la Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia, a propus o nouă activitate colegilor din clasele de gimnaziu.

"Eat Seasonally" s-a desfășurat sub forma unui concurs la care au participat 10 echipaje de elevi din clasele a V-a, a VII-a si a VII-a. Pentru că domeniul de activitate din acest an a fost alimentația de sezon, elevii au potrivit anumite fructe și legume cu anotimpurile în care ele se recomandă a fi consumate. Ei au aflat despre fructe și legume de care nu stiau, au discutat despre beneficiile lor pentru organism și starea de bine. Discuțiile s-au axat și în jurul importanței unei alimentații sănătoase și responsabile și modalitățile prin care elevii pot fi din ce în ce mai responsabili.

Profeor coordonator: Nicoleta Militaru

ccdg583

 

ccdg584

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....