header CCDG

Scoala Gimnaziala "Grigore Moisil", Navodari, Zile verzi, Mai 2018

 

ZILE VERZI LA ȘCOALA “GRIGORE MOISIL” NĂVODARI

Școala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari a desfășuarat în 14, 15 și 16 mai 2018, ZILELE VERZI, o amplă activitate de ecologizare în care au fost antrenați mai bine de 1000 de voluntari, cu toții elevi și profesori ai școlii.


Elevii, împărți în grupe de câte 100 de personae, au igienizat diferite zone de la marginea orașului Năvodari. În activitate au fost implicați de la cei mai mici școlari, cei de la clasele pregătitoare, până la elevii de clasa a VIII-a. 
Activitatea, care face parte din programul mondial ECO-ȘCOALA coordonat la nivel national de Centrul Carpato- Danubian de Geoecologie(CCDG) și la nivel mondial de Fundaţia de Educaţie pentru Mediul Înconjurător (FEE), își propune să contribuie la buna educație pentru un mediu curat și sănătos pe care dorim să o transmitem generațiilor viitoare . 
Mulțumim tuturor partenerilor care ni s-au alăturat, de la părinți și până al societatea de salubrizare locală! Luptăm împreună, pentru un mediu curat!

Director, Coordonatori proiect:
Prof. Ligia Mangri Prof. Vasilica Mitu
Prof. Ion Angelica

 

ccdg586

ccdg587

ccdg588

 

ccdg589

 

ccdg591

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....