header CCDG

Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, „Activitate proiectul LeAF”, Iunie 2018

ACTIVITATE PROIECTUL LeAF

În cadrul programului LeAF, echipa de la Liceul de Arte "Ionel Perlea" a facut cațiva pași importanți: au avut întâlnirea de lucru în care s-a stabilit foarte clar liste de responsabilități și planul de activitate pentru proiect.

Elevii au fost foarte entuziasmați de ideea de a programa și realiza o serie de activități instructiv-educative în parc. S-a trecut apoi la confecționarea materialelor necesare pentru proiect- s-au folosit materiale reciclabile pentru activitatea "Mesaje in copaci". Fiecare elev a scris un mesaj din partea copacului catre om, un mesaj care conține fie un îndemn, fie o curiozitate. Apoi, elevii au mers în parcul din apropierea școlii și au pus mesajele în copaci în așa fel încat cei ce se plimbă să le citească și să reflecte asupra importanței păstrării unui mediu curat. 

Profesor coordonator: Militaru Nicoleta Marilena
ccdg629
 
ccdg630
 
ccdg631
 
ccdg632
 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....