header CCDG

Scoala Gimnaziala Nr. 7, Buzau, Saptamana legumelor si fructelor donate, 2018

SĂPTĂMÂNA LEGUMELOR ŞI FRUCTELOR DONATE

Campania Săptămâna legumelor şi fructelor donate a constat în strângerea de legume şi fructe de către elevii voluntari din Eco - Școala Gimnazială nr. 7 Buzău.

 

Scopul acestei campanii a fost acela de a sensibiliza elevii şi profesorii din Școala Gimnazială nr. 7 Buzău cu privire la situaţia dificilă a unor persoane defavorizate.

Voluntarii din Școala Gimnazială nr. 7 Buzău au colectat fructe și legume proaspete pentru a fi donate Fundației Sf. Sava și distribuite Așezămintelor pentru bătrânii defavorizați de la Câmpeni, Ulmeni, Năeni și Moșești, dar și Căminului pentru persoane vârstnice Smeeni, bătrâni ce au nevoie de mai mult ajutor din partea comunităţii. Au fost donate 1023 kg de legume și 928,5 kg de fructe.

Cu această ocazie s-au făcut fotografii cu aspecte din timpul derulării activităţii.

În acest fel, campania „Săptămâna legumelor și fructelor donate” desfăşurată în perioada 19-23 noiembrie 2018, a reprezentat pentru elevii și profesorii şcolii noastre un prilej de a demonstra implicare, generozitate și solidaritate, unindu-i pe toți în jurul legumelor şi fructelor donate – bucurii ale toamnei, care nu pot fi simţite decât dăruindu-le!

Director, Responsabil activitate,

Prof. Urmuzache Marilena  Prof. inv. primar Stanciu Ștefana

 

ccdg167

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....