header CCDG

Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu", Roman, Activitati Noiembrie 2013

 

UN ALTFEL DE HALLOWEEN - UN ECO HALLOWEEN

  

Cunoaștem cu toții faptul că sărbătoarea de Halloween este una ”împrumutată”. Dar, impactul ei asupra românilor este major, în special pentru cei tineri. Astfel la solicitarea elevilor claselor a V-a A, a VII-a și a VIII-a am hotărât să organizăm, astăzi 1 noiembrie, un altfel de Halloween, un ECO-Halloween. Concursul a fost organizat pe două secțiuni: eco-costume și eco-bostănei. Creativitatea, perspicacitatea și abilitatea elevilor de a-și realiza costume din materiale reciclabile, cât și în a ”împodobi” bostăneii

ne-au impresionat pe toți cei prezenți. Sala a fost amenajată cu lucrări plastice, produse eco realizate de elevi, lumânări și alte efecte speciale specifice momentului. Participarea a fost numeroasă. Juriul a avut sarcina de a evalua un număr de 30 de bostănei și 25 de costume. Elevii au fost premiați cu diplome și dulciuri oferite de către organizatori.

 

Coordonator Program Eco-Schools,
Prof. Emilia CIOMÂRTAN

 

CCDG00117

 

CCDG00118

CCDG00119

CCDG00120

CCDG00121

CCDG00122

CCDG00123

CCDG00124

 

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....