header CCDG iarna

 

 

EXPOZIȚIA “BRAZII ALTFEL” - 13 DECEMBRIE 2017

 

În săptămâna 4-8 decembrie 2017 elevii Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” – Piatra Neamț au confecționt “Brazii Altfel” din material recuperabile specifice fiecărui domeniu de calificare. “Brazii Altfel” au fost expuși pe holul școlii pentru a fi admirati și apreciați de toți elevii, profesorii, părinții și vizitatorii școlii.

 

LECȚIE DIRIGINȚIE: MĂNÂNCĂ RESPONSABIL- MADE ÎN ROMÂNIA

Ca urmare a derulării proiectului European Mănâncă responsabil la Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuți și a activității din data de 22 noiembrie 2017 (Training Mănâncă Responsabil în ora de diriginție), elevii din clasa a XI- a A împreună cu prof. diriginte Gabriela Coajă au propus realizarea unui ciclu de trei lecții de diriginție cu tema: Mănâncă Responsabil- made în România.

"Portocala Vesela"

 
Elevii claselor gimnazialale de la Eco-Scoala Cosoveni,au avut parte de o lecție interactivă, provocarea fiind lansata de doamna profesoara de biologie, Stefania Trasca. Cu responsabilitate de care sunt cunoscuti, impreuna, au creat o “Zi a actiunii Mananca Responsabil” excelenta !

 

 

SĂRBĂTOAREA DE 1 DECEMBRIE LA ECO-BOLINTINENI CU BUNĂTĂŢI ROMÂNEŞTI!”

 

În data de 27 noiembrie 2017, Eco-Bolintinenii au promovat şi au diseminat activităţile desfăşurate de ei sub egida proiectului “Mănâncă responsabil”, ȋn comunitatea locală, prin organizarea organizarea unei Expoziţii de produse BIO, tradiţionale, locale şi de sezon, având numeroşi invitaţi.

 

 

SUNTEM RESPONSABILI ÎN ALIMENTAŢIA NOASTRĂ?

 

 

În data de 16 octombrie 2017, cu ocazia „Zilei Mondiale a Alimentaţiei”, în întreaga scoală s-au desfăşurat activităţi de sărbătorire şi de bune practici.

 

RESPONSABILI ÎN CĂMARA LUI PĂSTOREL!
 
Un grup de 6 elevi de la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară " Vasile Adamachi" din Iași, care sunt membri în comitetul "Mănâncă Responsabil" , au participat în data de 09.12.2017 la activitățile celei de a IV-a ediții a Festivalului Teodorenii organizat de Bibioteca Gh. Asachi din Iași.

 

ORGANIZAREA UNUI FLASHMOB PRIN LOCALITATE SUB SLOGANUL ”PRODUSE ALIMENTARE LOCALE ŞI DE SEZON”

 

În data de 8 decembrie 2017, elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Roman au organizat activitatea de tip flashmob, din cadrul proiectului european „Mănâncă Responsabil!”, an III.

Obiectivul activităţii a constat în conștientizarea adulților, prin intermediul elevilor, privind rolul consumului zilnic de fructe și legume proaspete.

 

 

EasyCookieInfo

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....