header CCDG

SCOALA GIMNAZIALA NR. 29, GALATI, Activitati, Iunie 2017

ACTIVITATI

 

Din cauza globalizării, în prezent e destul de greu să identifici marfa pe care o cumperi din punct de vedere geografic, cum punem să știm dacă căpșunile pe care le-ai luat de la supermarket sunt aduse din Italia, Spania etc.

Puțini știu că există o posibilitate "secretă" de a afla exact de unde provine produsul. Condiția este să știi să citești corect codul de bare al producătorului. Acest lucru l-au aflat și elevii clasei a VI-a B de la Școala Gimnazială Nr. 29 Galați. Cumpărând local poți beneficia și de o garanție „nescrisă”. Producătorul face tot posibilul să ofere calitate pentru că, local, clienții se fidelizează mai ușor.

 

ccdg0559

 

ccdg0560

 

ccdg0561

 

ccdg0562

 

ccdg0563

 

ccdg0564

 

 

 

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:

Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • telefon/fax: 031.410.35.24
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....