header CCDG

Misiune. Viziune

CCDG - organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în scopul unui mediu sustenabil

 

Misiunea noastră

Obiectivul nostru este de a oferi programe educaţionale care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Educaţia poate fi realizată numai prin invitarea elevilor din toate mediile şcolare pentru a crea relaţii profunde şi de lungă durată între ei, cu profesorii lor, cu mediul înconjurător şi cu întreaga comunitate din care provin

 

Viziunea noastră

Într-o lume în care resurselor naturale se diminuează, avem nevoie generaţii capabile să rezolve problemele de mediu. Credem că educaţia de succes pentru viitor va fi una ecologică, de cooperare şi civicǎ. Calitatea mediului reprezintǎ un parteneriat între şcoală şi comunitatea locală, pentru atingerea obiectivelor comune de mediu şi dezvoltarea conştiinţei sociale şi ecologice a cetăţenilor, în scopul creării unei societăţi mai durabile.

Albert Einstein spunea că "nu putem rezolva problemele de mâine folosind metodele de astăzi". Aşadar, este timpul să începem educarea tinerilor de mâine.

 

Valorile noastre

Respect: Respectam şi preţuim oamenii, diversitatea opiniilor şi mediul.

Muncǎ în echipă: Suntem o echipă de voluntari care doreşte să atragă copii, tineri şi adulţi pentru schimbarea în bine a mediului înconjurător.

Dinamism: Avem energia şi determinarea de a face faţă provocărilor, pentru că ne plac schimbarea, dezvoltarea.

Implicare: dezvoltăm parteneriate cu instituţiile interesate, considerând că dialogul şi cooperarea sunt cele mai bune metode de rezolvare a dificultăţilor.

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....