header CCDG

Liceul Teoretic „Ion Luca”, Vatra Dornei, „Concursul-Cel mai frumos brad”, Ianuarie 2019

 

PROGRAMUL ECO-SCHOOLS

CONCURSUL „CEL MAI FRUMOS BRAD”

 

În cadrul Târgului de iarnă „Dorna Winterfest” desfășurat anual la Vatra Dornei în perioada decembrie-februarie de către Primăria Municipală, se organizează concursul „Cel mai frumos brad”.

În perioada 10-14 decembrie 2018, brazii împodobiți de colectivele de eelvi și cadre didactice ale școlilor din zona Dornelor au bucurat privirile turiștilor și localnicilor, dovedind creativitate și îndemânare în realizarea unor ornamente originale, din materiale reciclabile.

Eco-liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei a participat la concurs cu un brad realizat din pungi de plastic și ornamente din doze de aluminiu, hârtie plastifiată, pânză, pâslă, ață colorată etc., cuvintele cheie ale activității fiind implicare- imaginație-lucru în echipă.

Premiul de 350 de lei câștigat la acest concurs, va fi investit în materiale necesare desfășurării unor proiecte de mediu și activități viitoare.

Profesor coordonator: Acatrinei Irinel Mioara

ccdg467

 

ccdg468

 

ccdg469

 

ccdg470

 

ccdg471

 

ccdg472

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....