header CCDG

Gradinita cu P. P. „Micul Print”, Radauti, „Bradul de Craciun este eco acum”, Ianuarie 2019

 

PROGRAMUL ECO-SCHOOLS

BRADUL DE CRĂCIUN ESTE ECO ACUM

 

Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a ne reaminti cât de important este să nu mai tăiem brazii din pădurile noastre care sunt din ce în ce mai sărace  și să folosim brăduți ecologici pentru a ne împodobi casele și pentru a arăta simbolul tinereții veșnice.

Astfel, preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „MICUL PRINȚ”, Rădăuți au arătat cât de preocupați sunt de mediul înconjurător și au realizat un brăduț din PET-uri de culoare verde, decorațiuni din materiale reciclabile, copăcei din crenguțele uscate  și oameni de zăpadă din paharele de unică folosință, toate contribuind la înfrumusețarea holurilor grădiniței.

Profesor coordonator: Ancuța Prelipcean

ccdg474

 

ccdg475

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....