header CCDG

COLEGIUL "ANDRONIC MOTRESCU", RADAUTI, MARTISORUL ECO, MARTIE 2019

 
MARTISORUL ECO
 
Tradiția românească sărbătorește venirea primăverii an de an. Coordonatorii și elevii de la profilul Protecția Mediului, Colegiul Andronic Motrescu Rădăuți aduc bucuria sosirii primăverii și a semnelor de încălzire a vremii prin "Mărțișorul Eco" și felicitări confecționate din materiale reciclabile și materiale naturale.
Cum fiecare dintre noi iși dorește un simbol, o emblemă a primăverii, dorințele noastre au devenit mai originale, confecționând manual felicitări și mărțișoare, care aduc culoare si au rolul de a promova ideea responsabilității față de mediu și de a răspândi acest concept in rândul persoanelor de toate vârstele.
 
Coordonatori ECO-SCOALA Dohotar Nicoleta si IONELA POPESCU
 
ccdg666
 
ccdg667
 
ccdg668
 
ccdg669
 
ccdg670
 
ccdg671

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....