header CCDG

LICEUL DE ARTE "IONEL PERLEA", SLOBOZIA, MICII ARHITECTI, MARTIE 2019

MICII ARHITECTI DIN LICEUL DE ARTE "IONEL PERLEA", SLOBOZIA

 

Activitatea a fost realizata cu elevii claselor de gimnaziu despre efectul second-life (utilizarea materialelor refolosibile). Ideea a pornit de la o lecție de dirigenție despre sănătate și stil de viața sănătos când mai mulți elevi au spus ca pentru ei contează foarte mult și mediul în care trăiesc pentru a avea un stil de viața sănătos. Astfel, doamna profesor coordonator a conceput o activitate care să vină în continuarea acestor discuții și să ofere posibilitatea elevilor de a-și exprima creativitatea și de a folosi noțiuni științifice pentru a construi machetele alese.

ccdg745

 

ccdg746

 

ccdg747

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....