header CCDG

SCOALA GIMNAZIALA "ALEXANDRU IOAN CUZA", BACAU, DARURI PENTRU MAMA, MARTIE 2019

   LUNA MARTISORULUI - DARURI PENTRU MAMA
 
Martie, luna mărțișorului, aduce multă bucurie în sufletele copiilor, care, cu multă dragoste, pregătesc daruri de suflet pentru mamele lor.

Elevii clasei a VII a E de la Școala Gimnazială ,,Al. I. CuzaBacău, au realizat, în data de 6 martie 2019, în cadrul Programului Mondial Eco-Schools, activitatea ,,Daruri pentru mama”.

 La activitate au participat și elevi mai mari de la Școala Populară de Artă din Bacău, pentru a-I ajuta în demersul lor de a realiza mici lucrări ce pot fi oferite drept mărțișor.

 Au fost folosite materiale ca: lemn, hârtie, culori, nisip colorat, lut, forme diferite (flori, inimioare, steluțe). Îndrumați de colegii lor mai mari, elevii au realizat mici tablouri și mărțișoare din lut colorat.

Activitatea a avut un impact deosebit, elevii lucrând într-o atmosferă de voie bună și încântare de ce pot realiza singuri cu mâinile lor, folosind materiale la fel de vechi, precum tradiția mărțișorului.

ccdg789

 

ccdg790

 

ccdg791

 

ccdg792

 

ccdg793

 

ccdg794

 

ccdg795

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....