header CCDG

PLANT A TREE FOR PEACE! Editia 2014

PLANT A TREE FOR PEACE! - PEACE IS GREEN!

CCDG invita scolile din Romania sa se implice ȋn aceasta campanie internationala.

COPIII SI TINERII din lumea intreaga sunt invitati sa participe la un eveniment global pe 21 SEPTEMBRIE 2014, la ORA 12.00, ora locală, pentru fiecare tara in parte. Organizatia Naţiunilor Unite (ONU) a declarat aceasta zi: Ziua Internationala a Pacii.Puteti realiza plantarea si intr-o alta zi apropiata acestei date, avand in vedere ca 21 septembrie este o zi de duminica.

INSCRIEREA, INSA, SE POATE REALIZA NUMAI PANA PE DATA DE 21 SEPTEMBRIE 2014 - http://www.leaf-international.org/menu/plant-a-tree-for-peace/registration

Inregistrati-va scoala pe site-ul www.leaf-international.org, unde veti gasi toate instructiunile de care aveti nevoie, inclusiv mai multe informatii si materiale.

Fiecare scoala participanta va primi o diploma ce atesta implicarea în campanie. Certificatul va putea fi descarcat online după incarcarea documentatiei cu raportul de dvs.

Implica-te! Viitorul trebuie sa fie verde!

Plant a tree

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....