header CCDG

Invitatie World Days of Action 2014

Pentru această ediție a “Zilei Mondiale de Acţiune” încurajăm toate școlile să-și evidențieze acțiunile lor pentru un mediu mai sustenabil. Nu este necesară o muncă solicitantă, doar un click pentru a încărca povestea dumneavoastră, video sau imagini pe site-ul dedicat proiectelor Eco-Schools.

Deci, invităm toate școlile pentru a posta acțiunile pe care le-au efectuat în cursul anului pe www.eco-schools.org/wda în timpul Zilelor Mondiale de Acţiune, în perioada 3 -7 noiembrie 2014. Elevii și profesorii din diferite orașe și țări pot să se conecteze prin intermediul site-ului pentru a  învăţa, a se inspira şi încuraja reciproc.

Eco-Școlile care încă nu s-au înscris pentru a participa la Zilele Mondiale de Acțiune, o pot face accesând site-ul la www.eco-chools.org/wda/how-to/register-pentru-wda/. Școlile ce sunt interesate de beneficiile din urma înscrierii în programul Eco-Școala pot contacta operatorul național (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).  

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....