header CCDG

Invitatie Patrula Eco 2014-2015

Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie continuă demersul început prin Proiectul Naţional “Patrula Eco” şi lansează invitaţia de a se alătura acestui program de responsabilitate socială (ediţia a VII-a) tuturor celor care iubesc mediul înconjurător şi doresc să-l protejeze!

Informaţii pe scurt...

Regulament....

Formular de ȋnscriere ...

 Informatii privind PROIECTUL NATIONAL PATRULA ECO – editia a VII-a (2014-2015):

1. Inscrierile pentru Concursului Naţional de Responsabilitate Socială “PATRULA ECO” se fac pana la data de 20 NOIEMBRIE 2014, pe baza formularului de înscriere.

Acesta, cât şi Regulamentul de participare - pot fi descărcate şi de pe site-ul www.patrulaeco.ro

2. Inregistrarile se fac pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., trimitand formularul de inscriere completat.

3. Editia a VI-a (2013/2014) a avut un numar de 33 de premianti (premii si mentiuni), carora li se adauga 133 de elevi premiati pentru Agenda trimisa la concurs. O parte dintre premii au fost distribuite deja, iar in urmatoarele zile vom expedia si celelalte premii castigatorilor.

4. Toti profesorii coordonatori care vor inscrie patrulele in concurs vor primi diplome şi un premiu din partea sponsorilor.

Fiecare şcoala participantă şi fiecare elev înscris în concurs vor primi diplome de participare din partea organizatorilor Patrulei Eco.

5. Instrumentul de lucru al concursului este AGENDA PATRULA ECO. În funcție de vârsta elevilor Dvs, puteți comanda AGENDA JUNIOR – pentru prescolari și elevii mici și AGENDA STANDARD – pentru elevi de peste 9 ani. Costul agendei este de 9 Ron.

Le mulţumim tuturor coordonatorilor care, pe parcusul celei de-a sasea ediţii a Concursului Naţional Patrula Eco, au reuşit să implice 26 000 de copii de grădiniţă, elevi de gimnaziu şi liceu din toată ţara în acţiuni de protejare a mediului înconjurător.

Așteptam inscrierea Dvs în PATRULA ECO!

Mult succes!

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....