header CCDG

Noutati editoriale, februarie 2015

IN ATENŢIA CADRELOR DIDACTICE

CARE DORESC SA PUBLICE UN ARTICOL ȊN VOLUMUL ANUAL DEDICAT

ZILEI PĂMÂNTULUI – 22 APRILIE

 

 colectia parteneriat

 

VOLUMUL VA PURTA TITLUL

“Protejarea ecosistemelor locale”

 

Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie realizează, în parteneriat cu Editura DECESFERA MEDIA, un nou volum (al XVI-lea) cu ARTICOLELE DVS. privind exemple de bună practică din experienţa personală in educaţia pentru mediu.

PUBLICATIA ARE I.S.B.N. Volumul va avea un format A4, circa 200 pag.

Articolul poate avea unul sau cel mult doi autori.

Preţul volumului: 50 RON. Contravaloarea volumului se achită în contul  RO78RNCB0075090338070001, DECESFERA MEDIA SRL – BCR Filiala sector 4,menţionându-se numele profesorului care achiziţionează volumul, sau direct la sediul editurii.

Comanda pentru numărul de exemplare dorit se face trimiţând copia după chitanţă, în format electronic, numele complet, adresa personală, nr. de telefon, dar şi CNP-ul la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., acestea fiind necesare pentru emiterea facturii fiscale.

Pentru ca acest proiect să fie unul de ţinută şi în acord cu standardele impuse de CCDG, Editura DECESFERA MEDIA vă roagǎ sǎ respectaţi „regulile” exprimate mai jos. Nerespectarea cerinţelor atrage după sine nepublicarea materialului.

1. Acurateţea şi exactitatea datelor ce vor fi cuprinse în lucrările transmise de autori. Datele sau conţinuturile care nu vor putea fi probate conduc automat la imposibilitatea de a publica acel rezumat în volum.

2. Textele autorilor trebuie să fie autentice (personale şi nu preluate) şi sǎ se încadreze obligatoriu în limita a 3700 - 4000 de caractere (circa 750 de cuvinte). Textele vor fi transmise doar pe cale electronică (la adresa de e-mail a Editurii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Toate textele vor fi scrise cu diacritice şi vor respecta normele actuale de ortografie impuse de Academia Română.

3. Fiecare text va cuprinde:

  1. Numele complet al autorului, funcţia, unitatea şcolară (articolul poate avea cel mult 2 autori)
  2. Titlul articolului
  3. Textul propriu-zis - scris cu Times New Roman, 12 (obligatoriu în limita a 3700 - 4000 de caractere / circa 750 de cuvinte).
  4. Bibliografie

             4. Termen: 15 MARTIE 2015

Informaţii veţi găsi şi pe site-ul www.ccdg.ro , unde vom anunţa periodic noutăţi cu privire la acest proiect.

 

VA RUGAM SA RESPECTATI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI SA NU TRIMITETI TEXTE PRELUATE DE PE DIFERITE SITE-uri.

VĂ MULTUMIM PENTRU INŢELEGERE!

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....