header CCDG

Forumul Internațional „Menu for Change” 2018

 

 

PARTICIPAREA CCDG LA FORUMUL INTERNAȚIONAL „MENU FOR CHANGE”, PRAGA

 

În perioada 25.01.2018-29.01.2018, România a participat la Forumul Internațional „Menu for Change” desfășurat la Praga, în cadrul Proiectului „Mănâncă Responsabil”.

 

Echipa CCDG formată din: Manager de proiect RĂZVAN DINCĂ, ELIZA MARIN, ALEXANDRU SAVA, ALINA BARBU, împreună cu prof. ALINA-MARIANA PINTILII de la Școala Gimnazială Nr. 165, București, prof. IRINA CONSTANTINESCU de la Școala Gimnazială „Matei Gr. Vlădeanu”, Cândești-Vale, prof. NICOLETA-PETRONELA BOGOȘ, reprezentantul părinților ADRIANA-LOREDANA HORIA de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă”, Câmpulung-Moldovenesc și 2 eleve din ciclul liceal CEZARA-ELENA PINTILII, BIANCA BOGOȘ au prezentat activitățile desfășurate în școlile românești, exemple de bune practici, comportament deprins de toți cei implicați în acest proiect față de consumul responsabil de hrană, pentru a nu pune în pericol sustenabilitatea mediului înconjurător.

În cadrul Forumului s-a realizat un schimb de experiență benefic membrilor fiecărei țări participante (opt state europene), schimb de impresii, idei, concluzii și conturarea de noi obiective. Au fost organizate workshopuri, în cadrul cărora s-au desfășurat activități interactive, jocuri, activități de gătit cu produse de sezon și dezbateri pe baza diferitelor teme alimentare.

A fost o experiență valoroasă, oportună și un nou prilej de a accentua inițiativa României pentru a determina investiția în echilibrul ecologic al societății.

 

ccdg1186

ccdg1187

ccdg1188

ccdg1189

ccdg1190

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....