header CCDG

Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”, Bucuresti, „De mananci un mar pe zi-medicul departe-l ti”, Decembrie 2017

„DE MĂNÂNCI UN MĂR PE ZI - MEDICUL DEPARTE-L ŢII”!

 

Ca activitate permanentă de promovare şi diseminare a acţiunilor desfăşurate sub egida proiectului „Mănâncă responsabil”, Eco-Bolintinenii au hotârat cu toţii, să mănânce zilnic, unii în prezenţa celorlalţi, cel puţin un fruct pe zi, atrăgând astfel atenţia asupra importanţei consumului de fructe româneşti, tradiţionale, mult mai accesibile şi mai sănătoase decât cele din import.

 

Această activitate zilnică, de bune practici şi de deprindere de obiceiuri sănătoase de la cele mai fragede vârste, are drept rezultat pe termen lung, nu numai promovarea proiectului „Mănâncă responsabil” precum şi conştientizarea de către toţi participanţii, privind importanţa consumului responsabil de fructe locale, de sezon, româneşti.

Profesor coordonator: Valeria Purcărea-Ciulacu

ccdg0820

 

ccdg0821

 

ccdg0822

 

ccdg0823

 

ccdg0824

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....