header CCDG

Scoala Gimnaziala „Acad. Marin Voiculescu", Giurgiu, „Roadele toamnei in camara iernii”, Decembrie 2017

 
„ROADELE TOAMNEI ÎN CĂMARA IERNII"
 
Activitatea de diseminare a Proiectului European „Mănâncă Responsabil!", „ROADELE TOAMNEI ÎN CĂMARA IERNII", de la Şcoala Gimnazială „Acad. Marin Voiculescu", Giurgiu,  a atras ca un magnet participanţii. Toţi au vrut să demonstreze ce au învăţat în primii doi ani de proiect. Aflând că acesta este ultimul an, nu au vrut să piardă ocazia de a arăta utilitatea cunoştinţelor teoretice, dar mai ales practice, dobândite până acum. S-au întrecut în preparat şi decorat borcane de murături cu eticheta proiectului, borcanele haioase au poposit pe rafturile expoziţiei „Cel mai haios borcan de murături",  în preparat salate de fructe şi legume, prin Concursul „De 3x ECO", au defilat şi explicat importanţa fructelor, legumelor, prin „Parada ECO- SPIRIDUŞILOR". Au dus în cămările proprii borcanele preparate pentru iarnă şi aşteaptă cu nerăbdare să guste din ele. Unele borcane au fost dăruite, altele valorificate. Elevi, cadre didactice, părinţi, bunici, toţi au dat dovadă de imaginaţie, îndemânare, dar şi de bună dispoziţie. Cu siguranţă cămările vor deveni neîncăpătoare în anii viitori!
Profesori coordonatori:  Prof. Petra Țogoe, Prof. Cecilia Furtună Popa
 
ccdg0826
 
ccdg0827
 
ccdg0828
 
ccdg0829
 
ccdg0830
 
ccdg0831
 
ccdg0832

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....