header CCDG

Scoala Gimaziala „Iordache Cantacuzino”, Pascani, „Traditie si Responsabilitate pentru Sanatate”, Decembrie 2017

TRADIȚIE ȘI RESPONSABILITATE PENTRU SĂNĂTATE
 
Clasa  a III- a B, coordonați de d-na prof. înv. primar Rotaru Angela, de la Școala Gimazială „Iordache Cantacuzino” din Pașcani, au desfășurat o dezbatere pe tema: Tradiție și Responsabilitate pentru Sănătate. Elevii au vizionat o prezentare PPT, apoi împărțiți în două echipe: „Tradiționalii” și „Responsabilii” și-au susținut punctele de vedere. Elevii din prima echipă au pledat pentru consumarea produselor tradiționale românești care spuneau ei ”sunt mult mai gustoase, dar și mai sănătoase”, iar echipa Responsabilii au precizat că trebuie să „consumăm cât mai rațional și produsele tradiționale pentru a nu face risipă și pentru a fi sănătoși”.
Profesori coordonatori:  Liliana Ștefănescu, Mirela Novac
 
ccdg0879
 
ccdg0880
 
ccdg0881

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....