header CCDG

Liceul de Arte „Ion Perlea”, Slobozia, „Din suflete pentru suflete”, Decembrie 2017

DIN SUFLETE PENTRU SUFLETE

Doamna profesor Buzoainu Simona și doamna profesor pentru învățământul primar Bucur Vanda, împreună cu elevii de la clasele a VI-a, a VII-a și au realizat o activitate frumoasă în perioada Crăciunului. Toți au adus diverse materiale reciclabile și au creat diverse obiecte decoartive de Crăciun. În timp ce lucrau, au discutat despre importanța reutilizării diverselor obiecte din jurul lor pentru a putea crea obiecte cu care ar putea ajuta alte persoane. Astfel, au organizat un târg de Crăciun la care au invitat colegi și părinți. În schimbul acestor obiecte, au donat bani, ulterior donați unui centru care lucreză cu copii diagnosticați cu diverse forme din spectrul autist. 
 
Vă dorim tuturor SĂRBĂTORI FERICITE, CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU PLIN DE REALIZĂRI! Mulțumim echipei Mănâncă Responsabil pentru toată susținerea lor!
 
Profesor coordonator: Nicoleta Militaru
 
ccdg0889
 
ccdg0890

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....