header CCDG

Gradinita cu Program Prelungit ,,N. Romanescu", Craiova, ,,Mos Nicolae'', Decembrie 2017

MOȘ NICOLAE

O dată cu sosirea lui Moș Nicolae s-a dat startul sărbătorilor de iarnă la Grădinița cu Program Prelungit „N. Romanescu”.

La evenimentul organizat în grădiniță au fost invitați părinții și alți oaspeți din instituțiile partenere. Oaspeții au fost primiți cu pâine și sare și au fost tratați cu prăjituri făcuta în casă de mamele copiilor.

Copiii au pregătit un spectacol cu momente din folclorul tradițional și cu colinde. La rândul lor, copiii au fost colindați de o trupă de tetru cu personaje care amintesc de legenda lui Moș Nicolae.

Moșul a fost bun și darnic și a apreciat activitatea copiilor cu dulciuri din comerț, dar și cu un pachețel cu fursecuri făcute în casă, pachețel la care era atașată rețeta pentru mămici.

Profesor coordonator: Elena-Marinela Costache

ccdg0944

 

ccdg0945

 

ccdg0946

 

ccdg0947

 

ccdg0948

 

ccdg0949

 

ccdg0950

 

ccdg0951

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....