header CCDG

Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, „Our Big Book of Eat Responsibly Countries", Februarie 2018

OUR BIG BOOK OF EAT RESPONSIBLY COUNTRIES

Proiectul comitetului ECO, „Our Big Book of Eat Responsibly Countries", este unul foarte îndrăzneț și a mobilizat mai mulți elevi din clasele de gimnaziu și de liceu.

Fiecare echipă a avut ca sarcină să se documenteze despre una din țările din proiect și apoi să realizeze trei pagini de prezentare în care să includă elemente legate de alimentația popoarelor respective, curiozități despre alimentația lor precum și rețete tradiționale. Pe parcursul realizării acestui proiect, s-au reluat temele proiectului „Mănâncă Responsabil” și s-a discutat despre importanța consumului responsabil de alimente și despre domeniile incluse în proiect. 

Profesor coordonator: Nicoleta Militaru

ccdg1192

 

ccdg1193

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....