header CCDG

Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, „Pachetelul Romanesc", Martie 2018

PACHEȚELUL ROMÂNESC
 
„Pachețelul Românesc" continuă! Elevii de la clasa a V-a B Liceul de Arte „Ionel Perlea", împreună cu doamna profesor diriginte, Oprea Simona, au discutat despre ce înseamnă un stil de viață responsabil, au discutat despre importanța alegerii de a încuraja consumul de produse locale și despre consecințele unei astfel de decizii atât la nivel personal cât și la nivelul comunității din care elevii fac parte. Ei au discutat și despre ce înseamnă sa alegem hrana în mod sustenabil, precum și despre celelalte domenii ale proiectului precum agrobiodiversitatea, comertul echitabil si produsele bio, consumul de carne si reciclarea. Elevii au avut foarte multe intrebari iar discuțiile vor continua și în urmatoarele ore de dirigenție.
 
Profesor coordonator: Nicoleta Militaru
 
ccdg534
 
 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....