header CCDG

Integrarea Obiectivelor de Dezoltare Durabila

NOUTĂŢI ÎN YRE -2018

 

YRE urmărește integrarea obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD) în competiția internațională, în viitorul apropiat. Prin urmare, în fiecare țară, ODD-urile vor fi introduse în materialele pentru concursul național.

În momentul de față, solicităm doar să precizaţi la care ODD face referire materialul journalistic înscris în concurs (fotografie, articol, video). Pentru a va uşura munca, puteti folosi materialul postat de noi pe site: http://www.ccdg.ro/DOCUMENTE/2017/YRE-LL/YRE+ODD_DE%20POSTAT.pdf
Pot fi indicate mai multe ODD-uri pentru un material jurnalistic, dacă este cazul.

Începând cu anul școlar 2018/2019, criteriile de concurs vor include ODD-urile, iar juriul va da puncte pentru modul în care înregistrarea este legată de ODD-uri.

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....