header CCDG

Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun”, Bacau, Lectia nr. 4, Aprilie 2018

INFORMARE
PROIECT „DIN GRIJĂ PENTRU MEDIU”

LECŢIA 4 : FII ACTIV PENTRU UN VIITOR MAI BUN!

Subiect: Managementul deșeurilor

 

Elevii clasei a IV-a A ai Școlii Gimnaziale Alexandru cel Bun, Bacău, îndrumați de doamnele prof. înv. primar Mocondoi Daniela-Cristina și Tînjală Mariana au desfășurat lecția nr. 4: „Fii activ pentru un viitor mai bun” din cadrul proiectului „Din grijă pentru mediu”. În cadrul activității elevii au fost familiarizați cu diferite deșeuri, au identificat diverse ambalaje și semnele inscripționate pe acestea. Au stabilit modalitățile de reciclare a deșeurilor. Au găsit diverse modalități de reducere, refolosire, reciclare, recuperare și depozitare a deșeurilor ceea ce a condus la familiarizarea lor cu ceea ce înseamnă managementul deșeurilor. Au realizat afișe, fluturași de informare, au calculat amprenta ecologică, au compus scurte povestiri despre drumul deșeurilor și au compus cvintete plecând de la cuvintele cheie scrise în povestiri. Activitatea a fost interesantă și a insuflat în sufletul elevilor dragostea, grija față de mediu.

Profesor coordonator: Mădălina Alexoae

DGPM0297

 

DGPM0298

 

DGPM0299

 

DGPM0300

 

DGPM0301

 

DGPM0302

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....