header CCDG

Scoala Gimnaziala Nr. 1, Bogdanesti, Informare, Mai 2018

INFORMARE
PROIECT „DIN GRIJĂ PENTRU MEDIU”

Proiectul „Din grija pentru mediu” a avut un impact major în rândul elevilor prin faptul că la început am considerat că sunt lecții obișnuite, iar când am studiat mai bine broșura și parcurgând lecție după lecție ne-am dat seama că sunt foarte interesante se poate învăța mult din ele și că se pot realiza lucruri mărețe din deseuri prin muncă în echipă, gândire creativă,imaginație,inventivitate-toate acestea fiind la ele acasă.

 

În cadrul proiectului au participat 7 clase însumând 112 elevi. Toți elevii acestor clase s-au implicat în activitățile desfășurate deoarece au realizat lucruri frumoase, au ieșit din tiparul lecțiilor obisnuite, au învătat ceva nou. Nu le-a fost greu deoarece cartonul este în școală, sticlele PET la îndemâna oricui ne-a trebuit doar interes, comunicare, muncă în echipă și imaginație pentru a crea obiecte decorative. Când am început să lucrăm și să prindă contur ideea lor au rămas impresionați de ceea ce a putut să rezulte din mânuțele lor.

Părinții au rămași surprinși că atâtea lucruri frumoase se pot realiza din banalele deseuri,adevărate opere de artă. Elevilor le-a plăcut mult prin faptul că munca lor a fost ușoară,distractivă și că produsele lor au impresionat plăcut.

Din părerile elevilor:

Maria: Mi-a plăcut f.mult, a fost distractiv și creativ.

Alex: Ce frumos! Nu știam ce se poate realiza dintr-o sticlă PET

Ioana: Ne place, mai vrem.

Profesor coordonator: Mihaela Țibichi

DGPM0361

 

DGPM0362

 

DGPM0363

 

DGPM0364

 

DGPM0365

 

DGPM0366

 

DGPM0367

 

DGPM0368

 

DGPM0369

 

DGPM0370

 

DGPM0371

 

DGPM0372

 

DGPM0373

      

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....