header CCDG

Scoala Gimnaziala „Vasile Tomegea”, Boroaia, Lectia nr. 3, Mai 2018

INFORMARE

PROIECT „DIN GRIJĂ PENTRU MEDIU”

LECŢIA NR. 3: RECICLAREA ACASĂ. REDU, REFOLOŞESTE, RECICLEAZĂ!

La Școala Gimnaziala „Vasile Tomegea” din comuna Boroaia, județul Suceava, am desfășurat activitățile din Lecția nr. 3 propusă în broșura primită în unitatea de învățământ.

 

Elevii clasei aV-a au asezat deșeuri diferite în recipientele corespunzătoare în cadrul unei curse care le-a pus la încercare și abilitățile fizice, amuzându-se pe tot parcursul activității.

Din cutii de carton ei au creat recipiente, colorate corespunzător, pentru colectarea selectiva a deșeurilor pe care le folosesc în sălile de clasă.

Au dovedit că le este cunoscut codul de culori pentru colectarea selectivă a deșeurilor prin folosirea culorilor corespunzătoare pentru diferite categorii de deșeuri. Desenele au fost expuse în sala de clasă.

Și au creat aparate electrocasnice simbolice din deșeurile pe care le-au găsit în propriile gospodării, lucrările lor fiind expuse în sala de clasă.

Profesor coordonator: Mateescu Petronela

DGPM0449

 

DGPM0450

 

DGPM0451

 

DGPM0452

 

DGPM0453

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....