header CCDG

Gradinita cu Program Prelungit ,,Nicolae Romanescu”, Craiova, „Calatoria cu Domnul Hamster”, Ianuarie 2018

CĂLĂTORIA CU DOMNUL HAMSTER

La Grădinița cu Program Prelungit ,,Nicolae Romanescu”, Craiova, este momentul evaluării, momentul când încercăm să știm cum a fost călătoria cu Domnul Hamster.

Copiii, în echipă cu părinții, așa cum au fost mereu, au înțeles care sunt problemele actuale ale planetei și că un consum responsabil de alimente aduce beneficii și omului și naturii. Prin joc, participanții la concurs au aplicat ceea ce au aflat din acțiunile desfășurate în cadrul proiectului și au coștientizat că este important să se implice și să susțină educația permanentă a copiilor în scopul dezvoltării competențelor și abilităților acestora în problemele de mediu.

Apariția Domnului Hamster la finalul acțiunii a surprins din nou pentru că de data aceasta Domnul Hamster a venit să le mulțumească copiilor și părinților pentru minunata aventură trăită împreună și să-i răsplătească cu medalii și diplome.

Profesor coordonator: Marinela Elena Costache

 

ccdg1237

 

ccdg1238

 

ccdg1239

 

ccdg1240

 

ccdg1241

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....