sigla ERmic

  [block type="rounded" color="#97BF6C" background="#2F5309"]Mănâncă responsabil:[/block]

  separa

   

  Colegiul National „Eudoxiu Hurmuzachi”, Radauti, „Sesiunea de evaluare”, Ianuarie 2018

  SESIUNEA DE EVALUARE

  Joi, 25 ianuarie 2018, s-a desfășurat sesiunea de evaluare a Proiectului European Mănâncă responsabil. Activitatea s-a desfășurat în parteneriat școlar, de către Grădinița Micul Prinț, Școala Gimnazială Bogdan Vodă și Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi, din Rădăuți. La activitate au participat preșcolari (25), elevi (80), cadre didactice (20), părinți și bunici, reprezentanți ai comunității locale și ai mass-mediei locale.

   

  In deschiderea activității au fost prezentate: obiectivele proiectului și impactul acestuia asupra tinerilor și adulților, în alegerea unei hrane cât mai responsabile și sănătoase. Au fost prezentate succint beneficiile acestui program, rezultatele scontate și modalitățile prin care au fost realizate obiectivele urmărite.

  Preșcolarii de la Grădinița Micul Prinț au prezentat un flashmob care a animat atmosfera activității. Doamna coordonator Elena Ancuța Balan ne-a prezentat produsul final, jurnalul proiectului, care cuprinde informații despre activitățile desfășurate în acest an școlar și poze sugestive., de la Grădinița Micul Prinț.

  Activitatea de evaluare a fost axată pe exerciții aplicative: Rețeta pentru un sandwich responsabil (prof. Hatnean Cornelia), Nu toate roșiile sunt la fel (Mitrofan Nicoleta) și Valorificarea surplusului de hrană (prof. Hatnean Liviu). Activitățile au fost organizate pe grupe de lucru, sarcinile de lucru au fost diversificate, modalitățile de prezentare au fost inedite.

  Cu această ocazie elevii Comitetului Eco-școală au primit medalii ca recunoaștere a implicării în cadrul acestui proiect. Domnul prof. Ungureanu Marcel a pigmentat activitatea cu câteva catrene sugestive. A invitat asistența să participe la o viitoare activitate, ce se va desfășura înaintea Paștelui, cu tema: Hrana spirituală prin post și rugăciune.

  Domnii directori, prof. dr. Puiu Adrian și Hîj Violeta, au apreciat modul în care au fost organizate activitățile în cadrul proiectului și au felicitat elevii, cadrele didactice și părinții, care s-au implicat în organizare și desfășurarea tuturor activităților, pe perioada celor trei ani de desfășurare. Au subliniat rolul important al proiectului, privind orientarea tinerilor spre o alimentație responsabilă și sănătoasă.

  La finalul activităților, cei prezenți și-au exprimat opiniile verbal sau în scris. Au fost degustate preparatele făcute acasă de către elevii (spijiniți de părinți și bunici), de la clasele a IX-a C și D ( prof. coordonatori Băeșu Aspazia și Anfimov Cristina).

  Impresii ale participanților:

  *Mi-a plăcut frumoasa colaborare dintre cele trei unități școlare și activitățile desfășurate în cei trei ani de proiect; am remarcat modul în care s-au implicat copiii și părinții.

  *Mi-au plăcut activitățile, exercițiile practice, elementele de joc și de mișcare.

  *Proiectul Mănâncă responsabil a implicat desfășurarea unor activități educative și utile care au avut ca efect conștientizarea și responsabilizarea tuturor participanților din perpectiva comportamentului alimentar.

  *Mi-a făcut plăcere să particip la activitățile din cadrul proiectului. Pot spune că în comportamentul nostru se remarcă o schimbare.

  *Activități interactive, distractive și educative. Mănâncă responsabil merge mai departe cu noi!!!

  Profesori coordonatori: Cornelia și Liviu Hatnean

  ccdg1175

   

  ccdg1176

   

  ccdg1177

   

  ccdg1178

   

  ccdg1179

   

  ccdg1180

   

  ccdg1181

   

  ccdg1182

   

  ccdg1183

   

  ccdg1184

  separa 

  sigla FEE
   separa

  Despre CCDG

  CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

  Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

  Ne gasiti si pe:

  [button type="link social facebook" link="https://www.facebook.com/ccdgromania?fref=ts"][icon name="facebook" /][/button]

  Contact CCDG

  [row][col class="span6"]

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

   RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

  Adrese web pentru informații:

  [/col] [col class="span6"]

  Alte site-uri ale CCDG:

  Despre cookie click aici....

  [/col][/row]

  Please publish modules in offcanvas position.